Belangrijke info

★ Save the date! Spaghettidag ★
Op zaterdag 8 december nodigen wij jullie allemaal uit in ontmoetingszaal catharina.
De uitnodiging en inschrijvingsformulieren staan online en zijn te bezichtigen via deze link.

★ Sociale tarieven ★
Is het lidgeld voor jouw gezin te hoog of zijn er uitzonderlijke omstandigheden? Financiële drempels mogen geen reden zijn om niet deel te kunnen nemen. Neem zeker een kijkje op deze pagina of neem contact op met ons om de mogelijkheden te bekijken.

Laatste nieuws

Het schooljaar is reeds enkele weken gevorderd en de ledenlijsten zijn gevormd. Enkel Borgloon heeft het nodige aantal leden jammer genoeg niet gehaald en is moeten sluiten. De rest blijft bestaan!

Tijd dus om, voor de mensen die het nog niet hadden gedaan, om het lidgeld te betalen.

...

Ook dit jaar organiseert BalanCirk zijn eigen circomotoriek en multi kampen. De datums hiervoor staan vast, locatie is gereserveerd. Nu jullie nog!

...

Ook dit jaar organiseert BalanCirk een spaghettidag. Deze is dit jaar gepland op zaterdag 8 december 2018 en gaat door in ontmoetingscentrum Catharina, Nicolaas Cleynaertslaan  z/n, 3500 Hasselt.

...

Alles en iedereen die met circus bezig is in limburg ...represent! Samen met onze collegas van paljasso uit Bilzen organiseren we een circus-ontmoetingsdag in de sporthal van Rapertingen.

...

Vanaf nu kan je alle artikelen die we verzenden via de nieuwsbrief ook op deze website lezen na het inloggen.

...

26ste mei nodigen we jullie allemaal uit voor de afsluiting van ons circusjaar. Net zoals vorig jaar zal er een picknick zijn op het Sint-Hubertusplein in Runkst. Nadien organiseren wij ook een benefiet ten voordele van de "Pura Vida Circus Convention" in Mostar.

...

De inschrijvingen voor schooljaar 2018-2019 zijn officieel gestart.

...

Contact gegevens

Circusatelier BalanCirk vzw

Telefoon: +32 [0] 492 94 72 87
E-mail: info@balancirk.be
Website: www.balancirk.be
Facebook: @balancirk

© 2018 BalanCirk. All Rights Reserved. Designed By Koen Maryns